Vrijblijvend een Woonstyliste bij u op bezoek!


Natuurlijk willen we allemaal het beste uit ons interieur halen de juiste sfeer neerzetten, of het nu voor uw bedrijf, huis, of praktijk is. Maar hoe doe je dat? Waar moet u beginnen? Stoffering of kleur, indeling, lichtplan, wat te doen met de muren of vloer, gordijnen of juist niet. Waar haal ik de tijd vandaan? Uw werk gaat gewoon door en uw gezin vraagt ook de nodige aandacht.                                                               

Interieur-advies


Brainstormen

Wij komen gratis met u brainstormen. In 60 tot 90 minuten komen wij achter uw wensen en stellen wij u de vragen waardoor u en wij een beter beeld krijgen van uw behoefte, de mogelijkheden en de sfeer en functionaliteit welke u wenst. In dit gesprek geven wij u direct een feedback in grote lijnen, bijvoorbeeld complete metamorfose of alleen een kleur advies of suggestie met betrekking tot verlichting.
Wilt u na dit gesprek meer?

Dan brengen wij voor u een offerte uit waarin het Pakket van Eisen is opgenomen. Het Pakket van Eisen is een vakterm, dat wil zeggen al UW opmerkingen, vragen, functionaliteit, sfeer en wensen worden omgezet in een gedetailleerde offerte.
Samen kijken we naar de aanwezige obstakels en zwakke punten in de desbetreffende ruimte. De kosten van een dergelijk plan van aanpak, zijn een gespecificeerd gegeven in uw offerte. Tot dusverre is dit geheel kosteloos.

Dan gaan wij voor u aan de slag; De tweede stap is het uit eenzetten van het plan van aanpak.Hierin presenteren wij uw stalen, kleuren, materialen, lichtplan, eventuele 3D tekeningen, een geheel sfeerconcept.

Dit doen wij door middel van een sfeerbord. (moodboard)
Het geheel kan nog eens extra in beeld worden gebracht door
aanvullende perspectief tekeningen zoals hier onder een voorbeeld staat. Dit om het voor u  visueel te maken zodat u als klant in één oogopslag kunt zien hoe het daadwerkelijk gaat worden. Uiteraard zijn deze op schaal getekend net zoals uw bestaande of nieuwe meubels, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij de herinrichting. Gelijkertijd ziet u welke creatieve en praktische oplossingen er zijn bedacht voor de obstakels en knelpunten die er waren. Kortom het visualiseren van sfeer, in beeld!

Met het algemene plan van aanpak kunt u direct aan de slag. Met kleurnummers, stalen, een sfeerbord waar u zich aan vast kunt houden.

Kortom u kunt wel wat hulp gebruiken van een deskundige!


De meeste van u hebben wel een globaal beeld over hoe een ruimte moet worden, maar lopen daarbij toch tegen bepaalde vragen en obstakels aan. Zoals kleur, lichtinval, materiaal. Hele belangrijke elementen die een ruimte maken of breken. Ook loopt u vaak tegen bepaalde obstakels aan, die u letterlijk in de weg staan, maar niet verwijderd mogen of kunnen worden.
Denk bv. eens aan een steunpilaar: Deze heeft een functie, maar staat heel lelijk. Of er is geen natuurlijke lichtinval: De ruimte lijkt zo klein of juist zo groot waardoor het kil en afstandelijk overkomt.

Poortwachter

Maar wij kunnen voor u ook een stap verder gaan, het hele project van uitvoering uit uw handen nemen. Het bespaart u tijd, om niet steeds de vragen en telefoontjes te beantwoorden van aannemer of architect. Wij onderhouden het contact, bewaken uw kostbare tijd en budget  zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. Onze aanpak is persoonlijk, u heeft maar met één persoon te maken. Op deze manier bent u er ook van verzekerd dat het gehele concept van de visuele uitstraling gewaarborgd blijft! Wij hanteren een uur tarief van € 49,50 voor concept het portwachters/personalshopper tarief is €,29,50 per uur.

Enkele voorbeelden van interieur-  opdrachten 
Fotomappenfotomappen/fotomappen.htmlfotomappen/fotomappen.htmlshapeimage_4_link_0