Verkocht is het bord dat we het liefst zien! 

Maar voor het zo ver is!

Gemiddeld staat een huis van 6 maanden tot twee jaar te koop.                                                                        Daar zit niemand op te wachten, eigelijk wilt u en of uw makelaar samen maar één ding en dat is het huis zo snel mogelijk voor de beste prijs verkopen.

Wij willen niet in uw schoenen van de makelaar gaan staan, wel kunnen we een heel eind met u meedenken en mee lopen in deze moeilijke tijd van regressie. U als klant samen met of zonder uw makelaar kunt wel wat hulp gebruiken voor meer kijkers, een snellere verkoop zou wenselijk zijn.

U bemerkt zelfs dat kijkers weg blijven. Met alle respect maar alles begint met een goede presentatie.             En internet is het medium om te zoeken, mensen kijken plaatjes! Zijn deze niet goed dan gaat een eventuele koper er snel aan voorbij!      

Fotografen werken met woonstylisten en dat is niet voor niets. Zij zijn degenen die oog hebben voor detail. Een woonstyliste/consulente heeft dit met woningen, zij is de persoon die een huis van binnen en buiten zo goed mogelijk tot zijn recht kan laten komen.

Een woonstyliste neutraliseert de woning zodat deze voor een grotere groep mensen aantrekkelijker  wordt. Spreekt bewoners aan op eventuele nalatigheden en gaat samen met de bewoners aan de slag met een plan van aanpak. Dit hoeft niet altijd gepaard te gaan met grote uitgaven, hier gaat het om creatieve oplossingen en inventief te werk gaan met de spullen die er zijn. Wij weten als geen ander dat bewoners hier zelf vaak onvoldoende zicht op hebben. En zo efficiënt mogelijk met de financiële budget voor de verkoop om willen springen. dus geen hoge kosten meer willen maken.

Wij zijn de  onafhankelijke partij in deze, naar u en uw klanten of uw  makelaar.


     Verkocht
                                  Daarom hebben wij in deze moeilijke tijd iets bedacht dat u geen geld kost, maar wel dichter bij uw
doel brengt !

Wij bieden u deze leuke cadeaukaart aan. U mag deze waardevolle cadeaubon aan uw klanten geven. Daar waar u denkt dat er behoefte is aan een woonstyliste. Deze cadeaubon staat voor een 2 uur durend “introductie gesprek” met een woonstyliste van ons. Want wij spreken uit ervaring, een klant moet een goed gevoel bij een bedrijf hebben waar ze mee in zee gaan. En daar trekken wij graag onze kostbare tijd voor uit!


Een vriendelijke gebaar van de makelaar naar de klant, wie wil er nu niet een cadeaubon ontvangen van maar liefst 100 euro!


En u mag deze gratis en voor niets weggeven.

Nu hoor ik u als makelaar al denken: “en wat gaat ons dat kosten !?”

HELEMAAL NIETS !

Bel ons voor een vrijblijvende uitleg over deze actie en wij beloven u dat er geen adertje onder het gras zit!  afspraak maken